• Gratis verzending
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gecertificeerde materialen
  • Gratis advies op afstand
0Artikelen

U heeft niets in uw winkelwagen.

©COPYRIGHT 2018 ZILENZ. ALL RIGHTS RESERVED.

Product was successfully added to your shopping cart.

 

Verzendkosten

Uw bestelling wordt gratis bezorgd binnen Nederland en België vanaf een orderwaarde van € 15,00 excl. BTW. Bij bestellingen onder deze orderwaarde, brengt Zilenz € 5,00 verzendkosten in rekening.

 

Levertijd
De meeste producten van Zilenz zijn direct uit voorraad leverbaar. U kunt bij het specifieke product terug vinden of er een langere levertijd van toepassing is. Wij verzenden uw pakket op maandag en donderdag.

Leverdagen
DPD bezorgt in Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en België op: maandag t/m zaterdag.
Op de Waddeneilanden wordt bezorgt op: maandag t/m vrijdag.

 

DPD Predict

Uw pakket in ontvangst nemen was nog nooit zo eenvoudig. Niets is zo vervelend als een gehele dag aan huis gekluisterd zitten in afwachting van uw pakket. Zilenz wil haar klanten graag helder informeren en u in de gelegenheid stellen om zelf de controle over de aflevering te nemen.
DPD is hierin een fantastische partner met hun Predict service.

 

De dag voor de bezorging ontvangt u een e-mail of sms bericht dat DPD de volgende werkdagen uw pakket komt bezorgen. Op de dag van bezorging ontvangt u een e-mail of sms bericht met het tijdvak van de bezorging, op 1 uur nauwkeurig. Komt dit moment u niet gelegen? Dan kunt u via www.nieuwelevering.nl zelf een andere dag kiezen waarop u uw bestelling wel in ontvangst kunt nemen. DPD biedt altijd minimaal drie alternatieve bezorgdagen.

 

Zilenz zal altijd haar uiterste best doen om de bezorging zo spoedig mogelijk te laten geschieden. Zilenz is echter niet verantwoordelijk voor vertraagde leveringen en kan daardoor niet aansprakelijk worden gesteld voor eventueel geleden schade door vertraagde zendingen of producten die niet voorradig zijn.