• Gratis verzending
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gecertificeerde materialen
  • Gratis advies op afstand
0Artikelen

U heeft niets in uw winkelwagen.

©COPYRIGHT 2018 ZILENZ. ALL RIGHTS RESERVED.

Product was successfully added to your shopping cart.

Zilenz | Retourneringsvoorwaarden

Bevallen de producten u toch niet?

Binnen 14 dagen nadat u uw bestelling heeft ontvangen heeft u als particuliere klant de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product en geldt niet voor producten die op maat zijn gemaakt (m.u.v. flexibele buizen). Zakelijke klanten genieten niet het recht van retour.

 

Om gebruik te maken van dit herroepingsrecht dient u de producten in originele staat terug te sturen. De producten die u wilt retourneren mogen dus geen gebruikerssporen bevatten. Uiteraard betekent dit ook dat er in de producten niet gesneden, geslepen, gezaagd is of beplakt is met bijvoorbeeld lijm en/of tape. Producten die per X aantal stuks worden verkocht, kunnen enkel per dit aantal geretourneert worden. Heeft u bijvoorbeeld 12 platen melamine besteld (minimale afname), dan kunt u alle 12 de platen retourneren maar niet een gedeelte hiervan.

 

De kosten voor retourzending zijn voor de consument. U heeft de mogelijkheid om de producten bij ons te komen afleveren. In dat geval betaalt u geen additionele kosten.

 

Indien u van het herroepingsrecht gebruik wilt maken, neem dan voordat u de goederen terugstuurt telefonisch contact met ons op via 030 400 99 99 of stuur een e-mail naar info@zilenz.nl waarbij u duidelijk vermeldt dat u de overeenkomst wilt ontbinden en de goederen retour gaat sturen. Het is van belang dat u de aankoopfactuur bij de zending voegt.

 

Binnen 10 werkdagen na ontvangst van de zending krijgt u uw volledige aankoopbedrag retour, mits de goederen door ons in goede staat zijn ontvangen.

 

Het retouradres is als volgt:

Zilenz.nl

T.a.v. Retour

Proostwetering 27c

3543AB Utrecht