• Gratis verzending
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gecertificeerde materialen
  • Gratis advies op afstand
0Artikelen

U heeft niets in uw winkelwagen.

In verband met het coronavirus kunnen bestellingen vertraging oplopen.

©COPYRIGHT 2020 ZILENZ. ALL RIGHTS RESERVED.
Website door buro bliep
Gebruik de filters
Stoelpoot Formaat De dikte van je stoelpoot is hier van belang. Valt deze tussen de 16 en 22mm, kies dan 16 t/m 22mm. Is de stoelpoot tussen de 20 en 27mm, kies dan 20 t/m 27mm.
Vloertype Kies hier je type vloer waarop je de Silent Socks wilt gebruiken. Let op: de Silent Socks zijn niet geschikt voor geoliede vloeren.
Kleur

Product was successfully added to your shopping cart.

Als geluid niet ontstaat, kan het ook geen galm opleveren!
Als je Silent Socks wilt kopen, zoek dan niet verder! Silent Socks akoestische sokken en meubelbeschermers kunnen gemakkelijk op stoelen met stalen buispoten gemonteerd worden: er is geen gereedschap voor nodig. Originele poten hoeven ook niet verwijderd te worden voor de montage. Stalen buispoten kunnen zowel een inwendige als uitwendige plastic poot hebben. Dankzij de inwendige ondersteuning zit Silent Socks nog zekerder vast. Als Silent Socks stoffig worden – stofzuig ze dan eerst. Als ze dan nog steeds vies zijn, kunnen ze gemakkelijk gewassen worden. Maak de Silent Socks los van de stoelpoot, inclusief de inwendige rubberen bal, en was het gehele product in de wasmachine op een wolprogramma op 30-40°C. Droog Silent Socks in de droogtrommel totdat ze droog zijn. Laat ze daarna een paar uur luchtig en warm liggen voordat ze opnieuw op de stoelen gemonteerd worden.

  • Op gladde linoleum- of kunststof vloeren adviseren wij Silent Socks original
  • Op vloeren met duidelijke naden, zoals klinker -en stenen vloeren, ouder gelakt parket of bepaalde laminaatvloeren, adviseren wij Silent Socks HD.
  • Voor geoliede vloeren adviseren we geen Silent Socks te gebruiken, omdat deze soort oppervlakbehandeling ervoor zorgt dat de levensduur van de meubelbeschermers aanzienlijk wordt verkort.
  • Silent Socks zijn helaas niet geschikt voor stoelpoten die schuin op de grond staan, hierdoor worden de Silent Socks op een verkeerd punt belast waardoor deze zeer snel beschadigen

De Silent Socks zijn onder andere geschikt voor veel type IKEA stoelen, zoals de Leifarne, Martin, Gilbert, Svenbertil, Vilmar, Adde, Herman etc.

Silent Socks

   

12 artikel(en)

   

12 artikel(en)