• Gratis verzending
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gecertificeerde materialen
  • Gratis advies op afstand
0Artikelen

U heeft niets in uw winkelwagen.

©COPYRIGHT 2018 ZILENZ. ALL RIGHTS RESERVED.

Product was successfully added to your shopping cart.

Zilenz.nl | Zakelijk bestellen

 Uw zakelijke bestelling plaatsen

Om uw zakelijke bestelling te plaatsen is het aanmaken van een account geen vereiste.
U kunt uw order gemakkelijk en snel afrekenen met iDeal, Paypal of Creditcard.

 

Wilt u uw zakelijke bestelling op rekening plaatsen, dan is het wel nodig om een account aan te maken.
Wij vragen u dan om een aantal extra gegevens om uw kredietwaardigheid te toetsen.


U kunt hier uw account aanmaken.

 

Belgische zakelijke bestellingen plaatsen
Voor Belgische ondernemers is het noodzakelijk om een account aan te maken. Doordat Zilenz hierdoor in het bezit komt van uw bedrijfsnaam en BTW-nummer is het mogelijk om een intracommunautaire factuur op te stellen. Op uw factuur zal dan 0% BTW worden berekend.

 

Voorwaarden bestellen op rekening

Zilenz hanteert een betalingstermijn van 14 dagen netto. Uw factuur wordt altijd met uw bestelling meegestuurd. Tevens ontvangt u per mail de factuur.

Zilenz werkt met een geautomatiseerd systeem dat u na enkele dagen helpt herinneren aan het voldoen van de rekening. Degene die de bestelling bij Zilenz plaatst is er voor verantwoordelijk dat de factuur aan de juiste afdeling binnen de firma wordt verstrekt.

 

Na ontvangst van uw bestelling op rekening zal Zilenz uw kredietwaardigheid beoordelen. Mocht er naar aanleiding van deze controle onvoldoende draagvlak blijken voor het achteraf voldoen van de rekening, dan zal Zilenz u verzoeken het orderbedrag vooraf te voldoen.

Dit kan middels van een betaallink waardoor u eenvoudig met iDeal, Paypal, Mistercash of Creditcard het orderbedrag kunt voldoen. Uiteraard kunt u de factuur ook voldoen middels bankoverschrijving. Let op, wanneer u betaald middels bankoverschrijving kan tot 48 uur in beslag nemen tot het betaalde bedrag voor Zilenz zichtbaar is.

 

Hanteert uw firma een ander betalingstermijn? Dan verzoeken wij u vriendelijk om vooraf contact met ons op te nemen. Wanneer Zilenz niet vooraf wordt ingelicht over een afwijkend betalingstermijn, gelden de voorwaarden zoals Zilenz die stelt. Inkooporders met afwijkende betalingstermijnen worden niet in behandeling genomen.

 

Betalingsmogelijkheden

Er zijn diverse betalingsmogelijkheden bij Zilenz.

  • iDeal
  • Creditcard 
  • Paypal 
  • Mistercash 

 

Voor zakelijke klanten die in het bezit zijn van een account, is het tevens mogelijk om op rekening te bestellen.

Let op, Zilenz hanteert een betalingstermijn van 14 dagen.

 

Uiteraard bent u van harte welkom om uw bestelling bij Zilenz in Utrecht af te komen halen. Wij vernemen graag vooraf in welke producten u geïnteresseerd bent en wanneer u wilt langskomen. U kunt uw bestelling gelijk meenemen en per pin betalen.